Placile tipografice din poliester

Placile tipografice din poliester, oferite de noi, sunt ideale pentru uz in tipografiile care primesc si comenzi de tiraje sub 20 mii.


Trecerea la acest tip de placi din poliester NU implica realizarea de modificari tehnice ale echipamentelor pe care le folositi.
Procesul de realizare a placilor pe baza de poliester exclude faza de developare, se printeaza - pur si simplu- direct din calculator cu ajutorul unei imprimante laser obisnuite sau al unui copiator.

 

O tehnologie mai pretentioasa (2800dpi) foloseste placi de polyester, imprimanta Epson cu cerneala. Dimensiunile acestor placi sunt limitate doar de marimea imprimantei (1000 × 1414)
    

Timpul de realizare a placilor este redus la cateva minute.


Vezi oferta de placi

Consumabile pentru copy - printere (cerneala & role master)

 

Daito Chemical CO.LTD Japonia, este unul dintre cei mai mari producatori de consumabile compatibile pentru echipamente tipografice tip copy-printer. DAITO are o experienta de peste 70 de ani si s-a bucurat de numeroase certificari si recunoasteri ale calitatii, la nivel mondial.
Acestea sunt motivele principale pentru care firma noastra a decis in urma cu 6 ani, sa incheie un parteneriat de distributie al produselor marca DAITO si pe piata romanesca.
Raportul dintre calitatea inalta - apropiata de cea a consumabilelor OEM - obtinuta prin utilizarea celei mai noi tehnologii si pretul foarte bun, se constituie intr-un motiv in plus, pentru alegerea acestora.

Vezi produsele DAITO