Tipografia "ELAPIS"

Tipografia ELAPIS a fost infiintata in anul 1996, scopul acesteia este de a oferi clientilor servicii de calitate la preturi avantajoase.

Obiectivele noastre sunt acelea de a satisface in orice conditii clientii nostrii, de a veni in intampinarea nevoilor acestora, stabilind relatii de colaborare cat mai avantajoase pentru partile implicate, dand dovada de profesionalism si responsabilitate.
Produsele comercializate de firma noastră au fost astfel alese încât să corespundă cerinţelor de calitate ridicată a clientilor nostri dar si din punct de vedere al pretului sa fie acceptabile.

Cu noi ai toate avantajele: produse diverse, cel mai bun pret, livrare rapida, posibilitatea de a returna un produs executat gresit, si multe altele.

Executam o gama foarte larga de produse:

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizionati pagina urmatoare:

http://www.tipografie-rapida.com/

 

 

Afla cat costa lucrarea ta!

Ai de tiparit?

Timpul te preseaza?

 

Contacteaza-ne acum, pentru a afla pretul lucrarii tale!

 

Tel: 0244-407369

E-mail: catalin@elapis.ro

Executam o gama foarte larga de produse

CATALOAGE: de turism, de produs, tehnice, de prezentare;

BROSURI: legislatie, benzi desenate;

PLIANTE: turistice, bancare;

LUCRARI SPECIALE:

carti, reviste, carti de vizita, plicuri personalizate, invitatii, afise electorale, postere, foi volante, lucrari de diploma;

FORMULARE: documente contabile, de gestiune, de magazie, medicale, de transport, asociatii de proprietari, contracte autocopiative, foi cu antet.